Overbetuwe Doet

Het is bijna zover. Ze komen er weer aan de waardecheques van Overbetuwe Doet: tussen 9 en 20 april worden ze bezorgd, in Elst vanaf 16 april.

Het laatste nieuws vind je op www.facebook.com/overbetuwedoet of  https://www.overbetuwedoet.nl/newsDetails.php?id=70). Deel svp als je vindt dat het aanbod in jouw dorp nog wat mager is.

Driel heeft in ieder geval geen aansporing meer nodig, daar is echt wat te kiezen. Oosterhout, Slijk-Ewijk en Elst hebben nog wel wat ruimte.

Bijna 40 initiatieven staan nu online en uit Driel en Heteren zit nog wat in de pijplijn (voor zover ik weet). De ervaring leert dat er nog wat (kleinere initiatieven) bij komen als de nieuwsbrief eenmaal is bezorgd.

 

Wijzigingen

  • 2 nieuwe spelregels: één over een maximaal bedrag per jaar aan te verzamelen waardecheques (ga je daarover heen, dan kan je pas het jaar erop een nieuw initiatief aanmelden) en één die vraagt om de omgeving te betrekken/ informeren als het initiatief invloed op hen heeft.
  • Stap voor stap maken we de communicatie informeler: van u naar jij bijvoorbeeld. We maken nu de slag met de automatische mails.

 

Heb je nog tips?

  • Hoor je dat er iets niet goed gaat, we horen het graag. Dan kunnen we er hopelijk iets aan doen.
  • Goed idee voor verbeteringen, ook van harte welkom. We hebben een beperkt ontwikkelbudget en pakken de meest urgente en belangrijkste verbeterpunten als eerste op.

 

Tot slot voor de echte liefhebber is er nog een nieuwsbrief met een terugblik over 2020: https://www.overbetuwedoet.nl/newsDetails.php?id=69.

Met vriendelijke groet,

 

Esther Jansen

Gemeente Overbetuwe/ Overbetuwe Doet

06 58081698