Denk mee over hoe Oosterhout er uit moet zien in 2040 op 27 november aanstaande

Maandag 27 november van 19.00 uur tot 21.30 uur organiseert de Gemeente Overbetuwe het Overbetuwe café Oosterhout bij Basisschool Samsam.

Bereikbaarheid, ontwikkeling van het dorsphart, woningbouw Hoge Wei, dijkversterking, recreatie en landschapspark De Danenberg. Er speelt een hoop in Oosterhout op dit moment. Maar hoe gaat het er in 2040 aan toe? Welke keuzes maakt Oosterhout op het gebied van de leefomgeving? We gaan hierover graag met u in gesprek. en over andere onderwerpen die met de leefomgeving van Oosterhout te maken hebben. Praat mee tijdens het Overbetuwe Café dat de gemeente hiervoor organiseert.

U bent een deskundige

U bent vaak in Oosterhout, omdat u hier bijvoorbeeld woont of werkt. Daarom weet u wat er speelt. Deze betrokkenheid van u willen we graag benutten en u betrekken bij de inrichting van uw leefomgeving. Op welke kwaliteiten moeten we inzetten? Wat kunnen partijen doen om deze te behouden of te versterken? Dat horen we graag van u. Deze meningen en ideeën vormen namelijk een basis voor de nieuwe Omgevingsvisie.

We gaan graag hieover verder in gesprek met u. En over andere ondrwerpen die met de leefomgeving van Oosterhout te maken hebben. We spreken u gauw!

Aantrekkelijke leefomgeving

Met alle opgehaalde informatie maakt de gemeente verdere keuzes voor de toekomst van Overbetuwe. Waar moeten we op letten? Welke kwaliteten zijn het meest belangrijk voor een aantrekkelijk leefomgeving? Het gaat hierbij niet alleen over stenen. Het gaat ook over gebruik van de leefomgeving en hoe u deze ervaart De kwaliteiten verbinden we met elkaar en met andere Overbetuwse dorpen. Zo komen we tot een duidelijke en integrale Omgevingsvisie voor Overbetuwe.

Zien we u op 27 november vanaf 19.00 uur bij Basisschool Samsam? Tot dan!

p.s. neem u telefoon mee!

Bent u verhinderd? Kijk dan op www.overbetuwe2040.nl en reageer op de stellingen op het platform.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − drie =