Openbare Vergadering woensdag 4 april 2018

Download this file (agenda OV DR 040418.doc)agenda OV DR 040418.doc138 Kb
Laatst aangepast op donderdag 22 maart 2018 21:03

Aandachtsgebieden DR en WP

Aandachtsgebieden voor Dorpsraden en Wijkplatform.
Laatst aangepast op zondag 11 maart 2018 10:10

Enquete weekmarkten

Bezoekt u wel eens de weekmarkt in Elst, Zetten of Heteren? De gemeente Overbetuwe wil graag weten wat u van deze markt of markten vindt. Als u uw mening graag over een van deze markten witl geven, ga dan naar de site van de gemeente om de enquete in te vullen:

Alvast bedankt namens de gemeente!

Laatst aangepast op maandag 11 december 2017 14:50

Gelrepas: met korting of voor niets ook mee kunnen doen: voor mensen met een smalle beurs

Heeft U al eens gehoord van de GelrePas? Deze Pas is voor mensen met een laag inkomen of een uitkering. De Pas kun je gebruiken om voor niets of met korting te sporten, te knutselen, muziekles te krijgen of lid te worden van een vereniging of club. Er zijn veel gemeenten die de GelrePas aanbieden aan mensen uit hun gemeente. Overbetuwe doet dit ook. Meer informatie over de Gelrepas vindt u op de website:

https://www.gelrepas.nl/gemeenten/overbetuwe  Op de website staat wat u allemaal met een GelrePas kunt doen in onze gemeente. En dat is heel veel!

U kunt ook bellen met de Gemeente: 0481-362300 of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Een greep uit de mogelijkheden:

• Wat dacht u van een dagtocht naar een Kerstmarkt met de Betuwe Express (€ 10,-- eigen bijdrage)?
  • Voor een bedrag van 4 euro een film bij Theater de Kik bijwonen, of voor 5 euro een voorstelling?
  • 10% korting in de 2Switch winkels
  • 50% korting op het lidmaatschap van Vrouwen van Nu
  • Met korting naar Chimpie Champ in Oosterhout
  • Korting op muziekles in Elst of Herveld
  • Fitnessen, zwemmen, voetballen, hockeyen, kan ook. Bij een sportvereniging is het lidmaatschap vaak gratis.
Laatst aangepast op maandag 11 december 2017 14:44

Openbaar Vervoer in Oosterhout

Buslijn 3 heeft op 9 december voor het laatst gereden. De Dorpsraad is met Provincie en Gemeente Overbetuwe in gesprek over de mogelijke alternatieven. Een daarvan is de buurtbus. Heeft u op dit moment openbaar vervoer nodig? Dan kan dat nog met Brengflex.

Als we meer weten over de alternatieven of met u daarover in gesprek willen, dan zullen we dat via onze website en de mail aan u melden.

Meer informatie vindt u in onderstaand persbericht van connexxion:

Per 10 december stopt lijn 3 vanwege te weinig passagiers.
Dat betekent dat er vanaf 10 december geen bus meer in Oosterhout Dorp rijdt. Inwoners van Oosterhout Dorp kunnen gebruik maken van de halte Jonagoldstraat. Hier is een extra fietsenstalling gerealiseerd. Ook kunt u gebruik maken van de halte Oosterhout, Stationsstraat als vervangende h alte.
Breng flex
Woont u in Oosterhout Dorp en maakte u gebruik van lijn 3? Dan kunt u 34% korting aanvragen op Breng flex. Breng flex is een halte - naar - halte vervoerservice die u kunt boeken per app of telefoon. Normaal kost een rit € 3,50. Voor inwoner s van Oosterhout Dorp die gebruik maakten van lijn 3, wordt dit met de korting € 2,31 per rit. De huidige bushaltes blijven bestaan in Oosterh out Dorp. Dit worden Breng flex haltes.
Heeft u interesse en wilt u de korting aanvragen?
- Download de gratis Breng flex app, en maak een account aan;
- Mail dan naar info@brengflex.nl met als onderwerp Oosterhout Dorp. Vermeld daarbij uw naam, uw Breng flex accountnaam, uw postcode en uw huisnummer.
Meer informatie over Breng flex vindt u via brengflex.nl
Laatst aangepast op maandag 11 december 2017 14:45

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/kempen23/domains/dorpsraadoosterhout.nl/public_html/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/kempen23/domains/dorpsraadoosterhout.nl/public_html/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135